Airflex is een supporter van Brabant Woont Slim, het duurzame initiatief dat woningbezitters helpt met energiebesparing. Brabant Woont Slim heeft zich ten doel gesteld de komende 2 jaar de huizen in Noord Brabant te verduurzamen.

Op de website van Brabant Woont Slim kunt u na het kiezen van uw gemeente:

  • subsidiemogelijkheden bekijken
  • financieringsmogelijkheden bekijken
  • aanbieders van duurzame oplossingen vinden

Ook kunt u een gratis Quickscan doen, waarna u vrijblijvend energieadvies krijgt. Ontdek hoeveel u kunt besparen!

Isolatiefolie BWS Supporter van Brabant

Opzet Brabant Woont Slim

‘Brabant Woont Slim’ komt voort uit het Energieakkoord waarin stevige doelstellingen zijn geformuleerd betreft energielabels van koopwoningen. In 2030 moeten koopwoningen gemiddeld label A hebben. De maatschappelijke noodzaak om deze ambitie te realiseren is groot. Vandaar dat het ministerie van Binnenlandse Zaken een bijdrage levert aan het ondersteuningsprogramma ‘Brabant Woont Slim’ geïnitieerd door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Doel

Het doel van ‘Brabant Woont Slim’ is om de komende twee jaar een blijvende versnelling te realiseren betreffende energiebesparende maatregelen bij circa 15.000 bestaande koopwoningen in de regio Brabant-Noord.

Aanbod

Door middel van lokale allianties van bedrijven, burgercoöperaties en de gemeenten als facilitator, ontplooien zich initiatieven voor een wenselijk energiebesparend productaanbod.

 

Airflex isolatie-subsidieafbeelding van fluitketel Call Now Button